Äventyrarna

alder-aventyrare

Blå Hajken Äventyrarna är ett helt nytt arrangemang och vänder sig till äventyrarscouter födda mellan 2006-2008.

Blå Hajken är en över 70-årig tradition som har sina förfäder i Forsfararna, Jägarna och Friskyttarna.

Tidigare har dessa arrangemang varit endast för utmanare och äldre.

Bohuslan_solnedgång-hav_wo_hemsida

­

Vi rör oss på sjöar och över fjäll mot den bohuslänska kusten. Här har du möjlighet att vara med och skapa scouthistoria, som deltagare på den första Blå Hajken Äventyrare!

Ett 8-dagar långt äventyr i midsommartid, där vi rör oss till fots i den bohuslänska vildmarken, vi paddlar längs urgamla farleder i sjösystem som använts av resenärer i tusentals år. Vi tar oss mot kusten, där vi möts av västerhavets salta hav och kala klippor.  Du färdas och bor ihop med din patrull. Under hajken blir ni ett sammansvetsat gäng som gemensamt klarar av de strapatser ni möter.

Under Blå Hajken Äventyrarna kommer du få använda dina scoutkunskaper fullt ut, och utveckla dina färdigheter till en högre nivå än vad du är van vid hemma i kåren. Du kommer få öva på att leda och att ledas, att ta hand om dig själv och andra i naturen, under årets ljusaste vecka.

Blå Hajken Äventyrarna är ett utmanande äventyr som erbjuder fysisk utmaning, bus, skoj och överraskningar, samt en möjlighet att växa.

Förutom en underbar scoutupplevelse får du minnen och kompisar för livet.

Blå Hajken Äventyrarna är en upplevelse du inte får missa!

Blå Hajken Äventyrare – för vem?

Äventyrarscouter födda mellan 2006-2008

När?

Hajken startar 15 juni och avslutas 23 juni.

Vart?

Blå Hajken Äventyrarna går i gränslandet mellan Dalsland, Bohuslän och Norge

Ansökan för 2021 öppnar 1 januari och stänger 31 januari.

Du ansöker om plats via Scoutnet.
Saknar du inloggningsuppgifter, kontakta din kår som kan hjälpa dig med detta!

Läs mer om hajken i vår broschyr som finns HÄR som PDF.

Anmäl dig för mer information.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev HÄR för att få löpande information om hajken.

HÄR hittar du kontaktinformation till Blå Hajken Äventyrarna.

BlåHajk_Äventyr_märke

Arrangemang_blue